Loja Air Traffic Management (Aeroporti çmenduri)

Në këtë lojë ju të luajnë si një kontrollues ajrore avion, misioni juaj është për të kontrolluar e ajrit dhe sigurohuni që avionët të marrë jashtë dhe tokë në mënyrë të sigurtë.

Kontrollet.

  • : Të gjitha luajtur me miun.


70% love këtë lojë
Loja-air-traffic-management-aeroporti-cmenduri