Авион на војна (Армијата Alio е)

Сам против сите, вие мора да води вашата земја до победа.
Снимање на непријателските сили, и да се обиде да остане жив што е можно подолго.

Контроли.

  • : Игра со глувчето.


100% сакам оваа игра
Авион-на-војна-Армијата-alio-е