Авиони во воена игра (Непријателски небо)

Уништи сите авиони без исклучок, ако сакаат да останат живи.

Контроли.

  • : Летај во авионот и снимањето на авионот.
  • : Стартување на проектили.


72% сакам оваа игра
Авиони-во-воена-игра-Непријателски-небо