Авиони опстанок игра

Преживеат толку долго колку што е можно додека избегнување проектили и убивајќи вашите противници.

Контроли.

  • : Водечка авиони.
  • : Повлечете.


50% сакам оваа игра
Авиони-опстанок-игра