Авион игра (Ер Фокс)

Уништи сите непријателски авиони да остане жив што е можно подолго.

Контроли.

  • ,.,.,.: Поместете го авионот.
  • : Напаѓање непријателот авиони.


50% сакам оваа игра
Авион-игра-Ер-Фокс