Авион игра и акција (Drakojan небо)

Во оваа акциона игра, Вие го контролирате авион и мора да се бори против непријатели кои ќе го нападне од сите страни. Бидете внимателни!

Контроли.

  • : Планината.
  • : Низ.
  • : Препрати.
  • : Одете.
  • Копчето C: Снимајте.
  • X Батон: Стартување на проектили.


79% сакам оваа игра
Авион-игра-и-акција-drakojan-небо