Воздухот Експлозивни игра

Ја повлече сите што се движат!.

Контроли.

  • W, A, S, D: Водечка на авионот.
  • и G, H: Напаѓање други авиони.


66% сакам оваа игра
Воздухот-Експлозивни-игра