Заштита на воздухоплови игра

Заштитете воздушни сили еден против сите напади.

Контроли.

  • : Водечка авиони.
  • А и Д клучеви: Стартување на проектили.
  • W Копче: Сними.


66% сакам оваа игра
Заштита-на-воздухоплови-игра