Игра Лов Авион Перл Харбор

Сам против сите, вие мора да го зачувате вашата кожа со уништување на сите авиони и бродови на вашите непријатели.

Контроли.

  • : Поместете го авионот.
  • X и Z: Напад непријатели.


28% сакам оваа игра
Игра-Лов-Авион-Перл-Харбор