Игра напад авион во воздухот

Користете ги следниве копчиња да ги уништи авиони што ќе продолжи.

Контроли.

  • : Поместете го авионот.
  • : Стартување на масовен напад.
  • А: Напад авиони.


50% сакам оваа игра
Игра-напад-авион-во-воздухот