Пукачка игра со војна типови на авионите

Уништи ги сите авиони што ќе бркаат со фрлање misiles.

Контроли.

  • и.: Поместете го авионот.
  • : Стартување misiles.


70% сакам оваа игра
Пукачка-игра-со-војна-типови-на-авионите