Тепање Игра со авион

На одборот на вашиот лет, мора да убие што повеќе животни како е можно без плукање.

Контроли.

  • : Водечка авиони.
  • : Фрли бомби.
  • Shift: Повлечете и да се започне проектили.


50% сакам оваа игра
Тепање-Игра-со-авион